• fu'a_ulu

O le fa'atusatusaga fa'afefete leo o tioata fa'apipi'i ma tioata fa'amama, tioata fa'apalapala o fa'amago fa'amau po'o fa'asusu susu?

tala fou
tala fou
tala fou
tala fou

Fa'atusatusaga o le fa'amama leo i le va o le tioata fa'apipi'i ma le tioata fa'amama

● 1. Su'ega fa'amama leo
Mai le vaaiga o le leo insulation, o le mafiafia tutusa o le tioata laminated e sili atu le aafiaga insulation tioata gaogao, e pei o le tioata omo 5mm + 10mm omo + 5mm tioata, le aafiaga insulation leo e le tatau ona lelei e pei o le 5mm tioata + 1mm. ata tifaga + 5mm tioata lenei fausaga, o se vaega o le mafiafia ata tifaga laminated o 0.38, tioata faamalama lautele ma laulau e lua o ata tifaga, 6 + 0.76 + 5, O le mafiafia e uiga i le 12mm, ma le leo attenuation e uiga i 40db.E mafua ona o le tioata insulating o le a maua ai le resonance i lalo o le gaioiga o galu o le leo ogatotonu ma maualalo, lea o le a faʻateleina ai le pisa e pei lava o le sasaina o le paʻu.
● 2. Laminating mea
O le tioata laminated ma le PVB intermediate film e mafai ona poloka leo leo ma tausia se ofisa filemu ma le mafanafana ma le siosiomaga ola.E le gata i lea, ona o le lelei o le faʻagasologa o le seismic, o le pisapisao e aumaia e lona lava vibration e laʻititi pe a malosi le matagi.O le faʻaogaina o le faʻaogaina o le tioata faʻapipiʻi e masani lava ona fuafua i le mafiafia moni o laulau e lua o tioata ma le mamao i le va o fasi tioata e lua.I se tulaga lautele, o le teuteuga o fale e masani ona faʻaaogaina le tele o tioata faʻapipiʻi, sili atu ona talafeagai mo aiga masani, ae o le faʻaogaina o le leo o le tioata faʻapipiʻi e mautinoa lava e sili atu.
Pe mamago pe susu le ipu tioata laminated.

Itu lelei ma le le lelei o le kilipa mago

● 1, o le lelei o le kilipa mago
Faiga fa'alavelave: e le tatau ona fa'amamago so'o se fa'agasologa o le fa'amago fa'amago, ma o le oloa mae'a o lo'o iai le a'afiaga o le fa'afoligaina o galu.
Saogalemu: O LOO FA'ATAU I POTO MA PAMALAMA MA LE galuega ole fa'amama leo ma fa'aitiitia le pisa.E tusa lava pe malepe le tioata ona o le fetoʻai, o le a pipii vaega i luga o le ata, ma o le mata tioata male o le a tumau mama ma lamolemole.E puipuia lelei le tupu mai o manu'a otaota ma mea e pa'u i totonu, ina ia mautinoa le saogalemu o le tagata lava ia.
Malosi tete'e i le ulu: o le mausali o le kilipa mago e malosi ma le maaa e maualuga atu.
● 2. Le lelei o kilipa mago
Le lelei le mautu: e faigofie ona paʻu pe a faʻatautaia, faʻataʻitaʻiina le gaosiga o tagata faigaluega.

Itu lelei ma le le lelei o le pipii susu

● 1, o le lelei o le pipii susu
Saogalemu: O le saogalemu o le faʻaogaina o le susu susu e maualuga tele, o le tioata o le a le mafua ai le paʻu pe a uma ona malepe, e puipuia ai le manua.
E tele ituaiga o laminating: e tele ituaiga o laminating o tioata susu susu, e leai se tapulaa i luga o le tele, ma o le tele o filifiliga e tele.
● 2, o le le lelei o le pipii susu
Lanu samasama ma degumming: tioata laminated susu e faigofie ona aafia i le ultraviolet radiation mo se taimi umi, samasama ma degumming mea e sili atu, ma le anti-matua faatinoga e le lelei.


Taimi meli: Feb-27-2023